Щерката на Пламен Галев се фука с тузарска придобивка

Гласувайте за статията

Щерката на Пламен Галев живее като истинска принцеса

Дъщерята на Пламен Галев – Светла смая всички. Наследницата на мафиота живее от няколко години в Лондон.

Веднага след като завърши 7-ми клас баща й я изпрати да учи в Кралството. Заедно с нея там са и брат й и тяхната майка Емилия. Наследниците на мафиота учат в най-престижните колежи в Обединеното кралство.

Докато живее в България, Светла Галева учеше в престижна столична гимназия и пътуваше всеки ден от Ресилово до София. Един от гардовете на баща я караше и прибираше от училище.

Откакто баща й е в неизвестност, Светла не се е вясвала в България. За последно тя е била в Дупница в края на миналата година, но направила всичко възможно завръщането й да остане незабелязано.

Пламен Галев

Пламен Галев с щедър жест към щерка си

В момента тя дружи с децата на известни руски олигарси и арабски шейхове, които също учат в Кралството.

Наследницата на брат Галев демонстрира 5-звезден начин на живот, за които много от приятелите й мечтаят. От няколко месеца щерката на мафиота бръмчи из Лондон със свръхлуксозно Ферари, подарък от баща й.

Колата е в емблематичния за тази марка червен цвят и струва цели 170 000 евро. Автомобилът е мафотската щерка получила като награда за високите си оценки в колежа. Това далеч не е всичко. Светла Галева разполага с автопарк за над 2 милиона лева.

Младата дама живее в луксозен мезонет в центъра на Лондон. Просторното жилище тя дели с майка си и своя по-малък брат, пише Хот арена.

Милионерската щерка харчи 5-цифрени суми на месец. През седмицата тя заляга над учебниците, но всеки уикенд не пропуска купона в най-известните клубове в Лондон, където обикновено оставя по няколко хиляди лири на вечер, пише Хот арена.

Както стана ясно, баща й неговият авер живеят в Дубай. Братя Галеви обитават имението на арабски шейх, което са купили от наследниците му. Тъмната част от денонощието те прекарват в луксозен бункер, тъй като страхуват от атентат срещу тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Щерката на Пламен Галев се фука с тузарска придобивка”

  1. Galcho Pawlevski

    юли 10. 2015

    Зад всвки преуспял мъж стой по една еманципирана жена! Зад всяка преуспяла жена стой по един еманципиран баща! Жалко за мъжете без жени и децата без бащи!!! Супа има за вси4ки но трябват и пари4ки!

Добавете коментар