Участнички се хванаха за косите в "Мастър шеф"!

Мариела Нордел и съперничката й по кулинарни умения Елена Петрелийска са се хванали за косите. Двете участнички в кулиналното шоу „Мастър шеф” се карат и си правят сечено заради умението да въртят черпаци и да спечелят голямата награда.

Устатата готвачка Мариела, която се представя за графиня, а има пиар агенция е в остър конфликт с една от претендентките за приза, наследничката на хотелиерски бизнес в село Огняново. Двете не могат да се дишат и едва дочаквали края на снимките, за да не се виждат повече, твърдят от екипа.

[caption id="attachment_444621" align="alignright" width="300"]Мастър шеф Мастър шеф прелива от скандали и злоба между участниците[/caption]

Но съвсем наскоро Мариела е подала и жалба срещу съперничката си от „Мастър шеф”, заради тормоз, нанесен й и от бащата на Елена и неговия бодигард.

Потомствената графиня твърди, че въпросните мъже са я причакали един ден, след края на шоуто пред малкото НДК, където се снима кулинарното шоу и са я заплашили словесно със саморазправа. Те я обвинили, че тя е причина Елена да не стане победител заради скандалните изказвания по неин адрес до медиите, както и от негативното инфо, което й направила.

Мастер фурията съветва хората да не се взимат толкова на сериозно, а да се забавляват. Тя препоръчва и на участниците в кулинарната надпревара да се забавляват, да им е интересно, а не да съскат един срещу друг. Мариела не знае откъде идва тази злоба на Елена срещу нея, а сега тя е настроила й баща си срещу нея.

Съдиите в шоуто бизнес дамата определя като обективни, които добре се отнасят към състезателите. „Не знам защо постоянно е настроена негативно към мен. Аз съм й трън в очите. А непрекъснато казвам, че Елена има добър вкус”, коментира още графиня Мариела.

Поводът да подаде жалба в полицията е нейния съпруг, холандец, който не приел тона и отношението към жена си. А според Мариела родителите й реагират така против нея, защото са загубили надежда, че щерка им ще се закичи с титлата „Мастър шеф”.