Слави Трифонов буквално втрещи колегите си с това, което им поднесе!

Слави Трифонов подготвя огромна изненада на своя Ку-ку бенд. Гологлавият възнамерява да награди своя екип с лятна почивка на Хаваите. Шоуменът е изключително доволен от представянето им на концерта на 25-ти в зала „Арена Армеец”.

Музикантите и шоуто постигна невероятен успех и фурор. Бяха продадени над седемнадесет хиляди билети, а чистата печалба за Слави Трифонов е два милиона лева. Не се знае обаче колко още ще прибере Дългия от спонсорите. Поради тази причина той е безкрайно доволен и затова ще изпрати подчинените си да отмарят сред прелестите на острова през лятото, месец август.

[caption id="attachment_444603" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов никога не е бил толкова кротък и щедър[/caption]

Заради супер доброто им представяне и невероятния успех Слави Трифонов решил да изпрати подчинените си на екзотична ваканция, изцяло спонсорирана от него. И не само това, той раздаде и щедри хонорари на музикантките си, доволни са от екипа му.

Наскоро шефът на музикантите Евгени Димитров-Маестрото беше засечен с чисто нова, изпъната кола от най-високия клас „Ауди”. Според познавачи возилото струва над сто хиляди евро. Това ще е втората лъскава кола в гаража на топ музиканта.

Само преди три месеца той си купи също тузарска, чисто нова кола. Парите, с които си купил последната са от хонорара, които Слави му дал заради добрата му работа към фирмата, разкриват от екипа на „Шоуто на Слави”.

Очевидно след краха на идилията си с Мартина Огнянова Дългия е преосмислил важните неща в живота и се е отпуснал така, както рядко е правил досега. Самите му колеги са категорични, че Слави Трифонов и напълно нов човек и много по-щедър, смирен и кротък отпреди. Дали пък това няма да му даде нов шанс и в любовта?!