Бони сама призна, че цели два пъти е била на косъм от смърттаБони на косъм от смъртта заради бивше гадже

Бони направи разтърсващо признание за живота си. Оказа се, че поп фолк певицата на два пъти е била на косъм от смъртта и то все по вина на свое бивше гадже. След като и двата пъти буквално оцеляла като по чудо, тя твърдо решила, че трети път няма да има и зарязала въпросния мъж.

[caption id="attachment_444447" align="alignright" width="300"]Бони Бони[/caption]

Оказа се, че бившият й Емо Александров й посягал редовно заради неконтролируемата си ревност. Мъжът откачал дори само ако някой си позволи да погледне половинката му. И си изливал яростта върху нея. Един път дори той хвърлил по нея пълно шише уиски, което се разбило само на милиметри от главата й, а Бони не крие, че все още трепери при мисълта какво е можело да се случи, ако тежката бутилка я беше уцелила в лицето. Пияният Емо обаче изобщо не се трогнал от случилото се и от факта, че едва не обезобразил ромската певица и продължил с тормоза над нея.

Втората случка е още по-ужасяваща. Побеснелият мъж решил, че Бони го пренебрегва и тръгнал да я прегазва с колата си. Певицата се е дръпнала в последния момент и гаджето й помело пет коли. В последствие Александров се опитал да се оправдае като заяви, че просто е объркал съединителя със спирачките, научиха от hotarena.net.

Всичко това се отразявало на психиката на певицата, а върхът бил краят на Биг Брадър Ол Старс, след който Емо й вдигнал луд скандал заради отношенията й с мъжете в Къщата. Които не му харесали.

Така Бони решила, че най-накрая е дошъл моментът да се отърве от насилника си и го зарязала след 8-годишна връзка.