Даниела - жената на емблематичния Иван Тодоров-Доктора, едвам свързва двата краяДаниела твърди, че в слуховете за милионите на Иван Тодоров-Доктора, няма грам истина

Жената на Иван Тодоров-Доктора буквално остана на улицата. Даниела, първата половинка на емблематичния мафиот пострада сериозно, след като водопроводна авария потопи цялата й къща в село Шатрово, Бобовдол, където жената живееше заедно с майка си Стефана.

[caption id="attachment_444442" align="alignright" width="300"]Даниела е първата жена на Иван Тодорв-Доктора Даниела е първата жена на Иван Тодорв-Доктора[/caption]

Заради случилото се домът им е напълно необитаем и двете жени са се видели в чудо как да се справят. Даниела е вложила всички пари, завещани й от мафиота, във въпросната постройка и сега няма средства, за да се справи със ситуацията. Самата тя е категорична, че слуховете, че Доктора й е оставил милиони, са силно преувеличени и той й е оставил толкова средства, колкото да успява да преживява.

Даниела отрича слуховете мъжът й да е бил контрабандист като изтъкна, че единственото, което е внасял, са цигари. Аварията, която я остави без дом, пък се случила на два пъти - първо се спукала тръба от инсталацията, а след това багер на ВиК спукал още една, докато се опитвал да оправи аварията. Заради това водата стигнала чак до втория етаж на къщата и издълбала ров, заради който дворът е напълно пропаднал.

От водата всички стени на къщата са се напукали и тя ще се събори във всеки един момент. Даниела пък е категорична, че ще съди ВиК заради нанесените щети, научиха от hotarena.net. Тъй като няма пари за ремонта.

Според слуховете Иван Тодоров-Доктора е оставил парите си на Вилиана - жената, с която живееше на семейни начала след раздялата с Даниела.