Ирена Милянкова е забила женен мъж с две децаИрена Милянкова упорито опитва да разведе новия си

Ирена Милянкова върти любов с женен мъж! Оказа се, че новата тръпка на манекенката не само, че е доста по-възрастен от нея, ами освен това е семеен и има две деца. Това обаче ни най-малко не я смущава и Съни от "Под прикритие" без стеснение се показва с него на публични места. Като го целува и прегръща пред погледите не само на фенове, но и на папараци.

[caption id="attachment_444194" align="aligncenter" width="300"]Ирена Милянкова с новия си Ирена Милянкова с новия си[/caption]

Запознати издават, че въпросният господин изобщо не е разделен със съпругата си и този въпрос изобщо не стои на дневен ред. Поне засега. Милянкова обаче твърдо била решила да го има само за себе си и затова опитвала какво ли не, за да го разведе. Точно това била целта и на публичната й поява с гологлавият мъж. Макар да дойдоха поотделно, уж за да не привличат внимание, Ирена започна бурно да мляска с език тръпката си, за да не остави никакви съмнения какви точно са отношенията помежду им.

"Безобразие! Кой знае как се чувства горката му жена", коментират запознати с любовния триъгълник. И допълват, че дори помежду им да има търкания, не е това начина да сложиш край на един брак, научиха от hotarena.net.

Припомняме ви, че Ирена Милянкова се раздели с дългогодишната си половинка Росен Чолов-Чолата, от когото има четири деца. Манекенката му би шута почти веднага след ареста му през 2011 година по обвинение в търговия с плът.

Според запознати, новият й не разполага с финансовите възможности на Чолата, но с него 29-годишната Ирена поне се чувствала щастлива и спокойна. Ако изключим малкото "неудобство" със съпругата и децата му.