Калина Иванова - жената на Златко Баретата, ръководи уверено 14 фирмиСъпругата на Златко Баретата е дала над 200 бона за благотворителност

Калина Иванова - съпругата на Златко Баретата, всъщност е човекът, който върти семейния бизнес и делата на сочения за наследник на Антон Милтенов - Клюна. Иванова, която е и фитнес инструктор, ръководи с желязна ръка 14-те фирми на семейството. Което е сред малкото примери за стабилни отношения в ъндърграунд средите.

[caption id="attachment_444182" align="aligncenter" width="300"]Жената на Златко Баретата Жената на Златко Баретата[/caption]

Във фамилията няма никакви скандали, свързани с изневери или спорове за пари и имущество.

Нещо повече, самата Калина не е типичната мутреса и крие слабост не към моловете и скъпите бутици, а към театъра. Половинката на Златко Баретата е дарила над 200 бона благотворително, за подкрепа на различни театрални трупи в цялата страна, както и за театри. В това число влиза и фалиралия Старозагорски театър, който се крепи единствено на помощта на фирмите на Калина.

Храмовете на Мелпомена в Русе, Разлог, Хасково, Димитровград, Балчик, Кърджали и Варна също се радват на помощта на Иванова. Припомняме ви, че тя е начело на практически всички фирми на мъжа си от 2009 година насам, след като срещу него започна разследване за организиране на наркоканал в София. В хода на разследването той се предаде доброволно на ДАНС, а междувременно прехвърли всичките си дружества на Калина, научиха от hotarena.net.

Сред фирмите има доста, които се занимават с хазарт и хазартни дейности, а Иванова е поставила условие на управителите им да заделят от печалбата си за благотворителни инициативи.