Разследващи и колеги на акушерката, пребила бебето, плакали при вида на ужасяващите кадриИзлязоха кадри от ужасяващия побой над бебето в частна софийска клиника

Излязоха наяве ужасяващи кадри от побоя над бебето в частна софийска клиника. Шокиращите кадри бяха разпрострени от "България днес" и на тях ясно се вижда как акушерката Емилия Ковачева нанася множество тежки удари по главата и тялото на бебе на четири дена. Видеото със зверството е толкова тежко, че разследващите и колегите на Ковачева, които са го гледали, се разплакали от потресаващите кадри.

[caption id="attachment_444137" align="aligncenter" width="300"]Кадрите с побоя над бебето са ужасяващи Кадрите с побоя над бебето са ужасяващи[/caption]

Самата акушерка си е признала за стореното, но не е могла да даде логично обяснение за действията си. Жената е на 40 години, има около 20 години трудов стаж и до момента досието й е било безупречно. Поради тази причина всичките й колеги от клиника "Софиямед" с в шок от случилото се и недоумяват какво може да я провокирало да постъпи по толкова жесток начин с бебе на едва четири дена.

bebe poboi1Жената вече е задържана за деянието си и ще остане в ареста и тази нощ. Мярката й за неотклонение ще се гледа в събота, утре. Срещу нея е повдигнато обвинение за опит за убийство на бебе.

Жертвата й - малката Никол, се е родила на 14 април в "Софиямед", била е здраво и доносено бебе. 4 дена по-късно - на 18 април, по време на нощната си смяна, акушерката Ковачева започва безпричинно да й нанася удари с ръце и стъклено шише по тялото и главата, като дори се е опитала да го задуши като стиска вратлето му с ръце. Вследствие на насилието, бебето е с тежка черепно-мозъчна травма.

Като по чудо животът й е извън опасност. В момента Никол е настанена в Токуда.