Бесен скандал тресе гледаното шоу Мастър шеф!

Участниците в кулинарното шоу Мастър шеф по Би Ти Ви утре ще имат своето първо ВИП предизвикателство. Добрият тон в кухнята вече ще е само спомен. Там ще се възцари поредица от грешки и изключително тежки поражения.

Дори и журито от оказали се професионалисти в лицето на Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев ще се изненадат и засрамят от серията неудачи, които готвят продуцентите. Изненадите ще засипят участниците в кулинарното предаване.

[caption id="attachment_444117" align="alignright" width="300"]Мастър шеф Неочаквани обрати и диви скандали в Мастър шеф[/caption]

Въпреки изискванията за изрядност в детайлите и уважение към гостите, звездните двойки при опитването на тристепенната вечеря някой от участниците в Мастър шеф се изгуби контрол. Както и почвата под краката си.

ВИП гостите в ресторанта на Мастър шеф ще бъдат Мариана Векилска и Симеон Колев, любимците на тинейджърите Иван Тишев и Надя, телевизионната водеща Биляна Гавазова и Тодор Христов, Преслава Пейчева и Ясен Велчев, там ще бъдат още Башар и съпругата му Карла Рихар. Сред звездните двойки ще има и един веган, на когото трябва да се приготвят специални блюда.

Вечерта освен с драматизъм ще бъде наситена и с много изненади. Актьорът Бешар Рахал ще има за задача да определи състава и отборите. Той ще се ръководи от собственото си чувство за по-експанзивно действие, както и за драматизъм в ситуацията на детайла.

Ще последва нова изненада. Един от отборите, заедно с един от участниците трябва да сложат черните престилки на Мастър шеф, за да защитят името си в шоуто. Елиминациите ще преминат в два кръга. Всички от отборите трябва да познаят тридесет продукта в ястията, а тримата, които са се представили най-зле да приготвят ястие, специално избрано от съдиите.

Обикновени и на пръв поглед добре познати плодове и зеленчуци ще направят лоша шега на майсторите на черпака. Някои ще започнат от добре познатите продукти за нашите ширини, други ще искат да впечатлят с екзотични вкусове, за да оцелеят и продължат напред в кулинарното шоу Мастър шеф.