Денис Ризов хвърли бомбата с тази сензационна за него новина!

Денис Ризов приема поредното си бизнес начинание. Мъжът на мадам „Предай нататък” и на предишното романтично издание „Море от любов” отново е в стихията си, да експериментира с нещо, което да увеличи финансовите му авоари. Този път това е продукт, предназначен за професионална грижа за косата. Марката е съсобственост на холивудската актриса Дженифър Анистън.

Бившата съпруга на Брад Пит е и рекламно лице на известната линия. Продуктите в нея са разработени от университета по технологии в Масачузетс. У нас марката ще се предлага на доста по-ниска цена, отколкото се разпространява в Америка.

[caption id="attachment_444108" align="alignright" width="300"]Денис Ризов Денис Ризов щастлив от новото си начинание[/caption]

Денис Ризов не се е срещал с дивата от култовия сериал „Приятели” още очи в очи, за доизясняване на детайлите към ролята си на вносител на продукта. Продуцента и музикант се надява това да се случи съвсем скоро. Продуктите за професионална грижа за косата ще се разпространяват в елитни салони у нас и вносителя се надява на успех.

Дългокосият музикант и бивш член на група „Ахат” преди време шокира обществеността като каза, че нарочно нямал никаква собственост на свое име. Така той си гарантирал свободата. Денис Ризов нямал кола, недвижима собственост на свое име и живеел от две години на хотел. Въпреки че са разделени със своята законна половинка Наталия Симеонова при евентуален развод тя нямала да получи нищо, понеже нямали общи собствености.

Ексцентричният музикален продуцент разкри, че цялата си собственост е разхвърлил през различни фирми. Продължава да живее с гримьорката, с която се запознал като водил предаване по БНТ. Той не обича да наричат жената до него с това прозвище, а тя си имала име и се казвала Александра.

Признава, че парите си в миналото е натрупал, като е дистрибутирал правата на различни фирми. Занимавал се е с различни бизнес начинания и продължава да експериментира. Това е поредното предизвикателство, да внесе у нас продукта на холивудската актриса Дженифър Анистън.