Митьо Крика върти връзка с нова, не дава развод на жена сиМитьо Крика се е покрил, съпругата му не успява да го открие

Митьо Крика се крие от съпругата си в Англия. Оказа се, че културистът е отпрашил за островната държава не само, за да си изкарва хляба, но и за да не бъде открит от законната си половинка Нина Никол. Която преди години се изявяваше в предаването Елит по БНТ.

[caption id="attachment_444092" align="alignleft" width="300"]Митьо Крика и Никол Митьо Крика и Никол[/caption]

Блондинката е твърдо решила да се разведе с мъжа си, тъй като двамата на практика от години живеят разделени и не поддържат никакви отношения. И Нина искала да продължи живота си от начало и да се обвърже с нов мъж. За тази цел издирва упорито под дърво и камък Крика, за да се разведе с него. Той обаче се е скрил в Англия и нарочно не казва точния си адрес, за да няма как да му бъде връчена призовката за развода.

А причината за нежеланието му да се разведе с Нина е общото им имущество, което не е никак малко като размер. И което двамата ще трябва да делят при един бракоразводен процес. Нина Никол опитала да издири благоверния си посредством общи приятели, но ударила на камък. Всички те твърдели, че си нямат на идея какво се случва с него. Телефонният му номер също се оказал сменен, научиха от hotarena.net. Той дори живеел с нова жена в Англия, която нямала нищо против семейното му положение.

Той и Нина Никол сключиха брак през 2007 година като тогава ги венча лично Бойко Борисов. Бракът им обаче не издържа особено дълго и културистът отпраши за Англия.