Ирина Тенчева не може и не иска да приеме решението и скъперничеството на Иван Христов!

Опосумът Иван Христов има дъщеря Ава от предишната си съпруга, екс телевизионерката Вихра Петрова, а Ирина има още две деца. Тя има дъщеря Виржиния и син Спас от предишния си мъж.

В луксозния софийски квартал Иван и Ирина имат за съседи още куп родни знаменитости. Там е къщата на бившия премиер и водач на сините Иван Костов, в момента там строи къща и една от най-оборотните певици на „Пайнер” Анелия.

[caption id="attachment_444045" align="alignright" width="300"]Иван Христов Иван Христов за пръв път вбеси Ирина до крайност, тя си му го каза право в очите[/caption]

Иван Христов обаче не е купил къщата, а ще живее под наем с домочадието си. Той нямал никакви финансови притеснения и можел да я закупи, но предпочитал да не инвестира в недвижими имоти, а да живее в ремонтирана и добре обзаведена къща.

Това обаче така вбесило Ирина Тенчева, че тя скочи срещу половинката си за пръв път от цели четири години, в които двамата са заедно. Скъперничеството му я извадило от нерви още повече, че те вече били опънати до крайност от грижите по бебето. Иван обаче си знаел неговото.

Стана ясно, че за предишното си жилище Иван плащал наем от четири хиляди лева на месец, но тогава цената на имотите беше и по-висока. Най-вероятно той е спазарил по-нисък наем за сегашната къща, прогнозират от фирмата на двамата продуценти.

Освен това, след като отново станаха фактори в телевизия Би Ти Ви, имотното им състояние значително ще се повиши. Идеите на Иван Христов и партньора му Андрей Арнаудов доста добре се възприемат от шефовете на медията и им се дава карт бланш, за да действат.

Ирина Тенчева пък е изпратила временно двете си деца при баща си, за да обърне повече внимание на бебето си. Освен по грижи за него, тя се занимава и с домакинството, а Иван Христов е ангажиран с пазаруването.