Мария се чуди как да се умилква, за да разтопи побеснелия Християн Гущеров!

Християн Гущеров е бесен от най-прясната изява на Мария. Доскоро кротка и хрисима, новата госпожа Гущерова вече показа рогата си. По начин, по какъвто само тя си умее. Певицата взриви иначе търпелия си пухкав съпруг с разкрепостените сцени, които извади в най-новото си парче.

Пред камерите милионерската съпруга буквално взриви с провокации и скандализира обществото така, както само Риана умее. Според нейни фенове обаче тя е надминала барбадоската. Късата сиджимка, на което държеше прясната си съпруга Хриси, докато двамата бяха още гаджета, сега му изигра лоша шега.

[caption id="attachment_444038" align="alignright" width="300"]Мария Мария сгази лука и се подмазва на Християн, той бесен[/caption]

Миньончето явно е решило да види докъде може да стигне, пилейки нервите на добродушния „Мечо”. Тя премина всякакви граници, корят я и тези, които я харесват. Защото в най-новия си клип Мария се показа доста разхвърлена.

Като актриса от филми за възрастни в него тя върти бузки и показва огромно деколте, под което нищо не остава скрито. Дори и тези от феновете й, които се възхитиха на убийственото й тяло и форми, не скриха възмущението си от пищната показност на Мария.

[caption id="attachment_444039" align="aligncenter" width="200"]Мария се скъса да позира и да се кикерчи пред камерите Мария се скъса да позира и да се кикерчи пред камерите[/caption]

Християн Гущеров пък бил буквално не бил на себе си от своеволията на законната си половинка, че решил да й постави ултиматум. Той се бъркал дълбоко за всеки един клип и задоволявал всяка една прищявка на половинката си, но тя се качи на главата му, жалят го най-близките му. Припомняме, че преди известно време тя каза на новата си дружка Азис, че Хриси ще плати за всичко.

Ромският славей, който в момента се изявява в шоуто на „Като две капки вода” е станал постоянен гост в тузарския ресторант на династия Гущерови в центъра на столицата. Той обядвал и вечерял без да брои и стотинка, а в добавка Гущеров спонсорирал общия им клип с неговата благоверна. Но последната изцепка на Мария направо била всякакви рекорди.

Разголена, провокативна, дръзка и с извадени форми на показ, Мария побъркала съпруга си и той решил да й „резне крилцата”. А тя пък се скъсва да му се умилква и едва ли не падала на колене, за да го кротне.

Дали наистина Християн Гущеров ще успее да озапти развилнялата се Мария, питат се притеснени от най-близкото обкръжение на богаташа, ни предстои да видим.