Преслава се раздели с Жоро Бирмата, но трудно понася обидите на бившата си свекърва Лидка Скалата и още плаче!

Преслава и Лидка Скалата вече не са си дружки. Майката на Жоро Бирмата направо е отсвирила поп фолк дивата, която щеше да й става снаха. Тя заличила всичките им общи снимки и сипела огън и жупел по името на гласовитката, която още не може да приеме факта и често плаче.

Причината е в тиражираната снимка на чалга фурията и горещите й целувки с варненския бизнесмен Христо Попов в нощен клуб. Там бившата на сина й страстно върти език с баровеца и това фото обиколи експлозивно социалните мрежи. Лидка Скалата не само не искала да чуе за Преслава заради снимките, но и съжалявала, че преди я мислела за скромно и достойно момиче за нейния син.

Окончателната раздяла между една от най-тиражираните певици на „Пайнер” и бизнесмена Георги Малката Бирма вече е факт. Въпреки това Лидка Скалата нямала нищо против да се вижда отвреме-навреме с Преслава, поне доскоро.

[caption id="attachment_444021" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава страда много от загубата на доскоро най-добрата си приятелка Лидка Скалата[/caption]

Преди, докато беше гадже на сина й, майка му подари на бъдещата си снаха своята кола-мечта, розовото „Бентли”, припомнят паметливи. Лидка непрекъснато следваше Преслава и като сянка копираше това, което вършеше Преси – в облекло, маниери. Двете ходеха на шопинг, дори на екскурзии заедно.

Тази близост докара доста ревност у нейните колежки, които не можеха да се похвалят с подобна близост със своите кандидат свекърви. Но това вече е само минало. Идка Скалата дори преглътна мелето между сина си и топ певеца Фики Стораро.

Тогава, на ежегодните награди на автърпартито на Планета ТВ двамата се сбиха пак заради певицата, защото тя демонстрираше страстна близост с Фики на дансинга. Но последните й снимки с варненския бизнесмен преляла чашата на търпението и Лидка Скалата завинаги зачеркнала Преслава от спомените си. А загубата й направи певицата нещастна.