Наско Сираков от години е пристрастен към комара и залаганиятаНаско Сираков е профукал четвърт милион на комар

Наско Сираков е загубил цяло състояние на комар. Оказа се, че бившият футболист от години има проблем с комара и страстта си към залаганията. Страст, която не е в състояние да обуздае по какъвто и да било начин. Легендата на Левски буквално не може да се спре, когато става въпрос за комар и въобще всякакви видове хазартни игри, в това число и ротативки.

[caption id="attachment_443962" align="alignleft" width="300"]Наско Сираков Наско Сираков[/caption]

И докато в предишни години късметът е бил с него и Наско е успявал да избие заложеното и дори да излезе на печалба, в последните няколко години нещата коренно са се променили. Синята легенда търпи жестоки поражения, които, според запознати, са в размер на над четвърт милион лева. Само за последния месец бившият футболист е профукал над 20 бона в игри на покер и по игрални зали.

Естествено, финансите му са пострадали сериозно заради пагубната му страст и семейството вече не разполага с възможности както преди. Нещо повече, близки до семейството разкриват, че именно заради загубеното на хазарт, той и Илиана Раева са се принудили да обявят за продан огромното си имение в Драгалевци, научиха от hotarena.com. Надявайки се с получената сума да компенсират поне малко загубите на силната половинка.

Заради продажбата на палата, двамата са се принудили да се изнесат да живеят в апартамента им в Студентски град, по който имат доста по-малко разходи. Близки до семейството издават, че двамата съвсем са я закъсали финансово, но Наско от гордост отказва да иска заеми и помощ от приятелите си.