Никой досега не знаеше как живеят родителите на Преслава!

Родителите на Преслава живеят изключително скромно. Бащата и майката на една от най-оборотните поп фолк певици не са променили стандарта си на живот, въпреки че дъщеря им е много известна.

Те обитават скромна панелка в Добрич, чиято цена не е повече от двадесет бона. Янка и Кольо Иванови продължавали съвестно да се трудят, макар че дъщеря им е милионерка и е една от най-високоплатените поп фолк диви.

[caption id="attachment_443950" align="alignright" width="300"]Преслава Родителите на Преслава живеят адски скромно, дори мизерно[/caption]

Майката на Петя, както е истинското име на оборотната фолкаджийка работила като шивачка в цех, срещу скромната заплата от четиристотин и седемдесет лева. Баща й бил международен шофьор.

Бившата на милионера Жоро Бирмата непрекъснато пращала пари на родителите си, но те ги пестели и не харчили и лев от това, което дъщеря им давала. Сигурно са натрупали към триста хиляди лева в банката, на депозит, но не си позволявали да пипнат от тези средства, твърдят близки до семейството на Преслава.

Не само че живеели повече от скромно, но и често мизерствали, чудят се техни съседи на тази криворазбрана тяхна пестеливост. Родителите на една от най-любимите поп фолк певици обаче отговаряли, че не можели да трошат пари, които не са изработили.

Те кътали спестяванията, защото искали един ден да си ги върнат на своята дъщеря, ако не дай си Боже с кариерата й нещо се провали. Въпреки че Преслава непрекъснато ги коряла, че тези пари им ги изпращала, за да живеят те по-добре, родителите й си знаели своето и не докосвали и лев от скътаното.

Певицата дори им предложила да им купи жилище в столицата, но Янка и Кольо категорично отказали. Те не искали да напускат родното си място, където били обградени от близки и приятели. Всички познавали родителите на Преслава като много почтени и работливи хора, като дори и славата на дъщеря им не успяла да ги промени изобщо.