Този начин окончателно ще ви отърве от кариесите без стоматолог!

Кариесът е колкото неприятен, толкова и сред най-широко разпространените заболявания на съвременната цивилизация. Повече от половината човечество страда от този проблем. Данните от световната здравна организация сочат, че от подобна болест на зъбите страдат и все по-малки деца.

Когато открием неприятната дупка по зъбите ни, която води до липса на комфорт и ако не се лекува до различни по-сложни и болезнени поразии, ние веднага отиваме при стоматолог. Зъболекарят просто почиства местото и поставя пломба, защото не открива друг начин да излекува зъбите ни. Пломбата обаче често води до различни рискове.

[caption id="attachment_443874" align="alignright" width="291"]кариес С този метод ще се отървете от кариесите[/caption]

Някои от тези вещества съдържат компоненти, вредни за здравето ни, както и естроген. Истината е, че не сме намерили начин да възстановяваме зъбите си. Според учителя Дънов, както и други лечители от миналото в човешкия организъм съществуват вещества, които ни помагат сами да намираме лека, за да възстановим нашето здраве и целостта на организма ни.

Но ние винаги бързаме и искаме бързо и на момента да се възстановим. Затова затлачваме организма си с различни лекарства и вредни продукти, като отнемаме тази функция на нашия организъм, сам да се справя с вредните ситуации.

Рецепта обаче има и тя е доста лесна за изпълнение. В нея важно място заемат черупките на яйцата. Те могат да се смилат на ситно, да се сложат във фреш, в питието ни, в мляко или където си пожелаем и да ги изпием.

Устройството на черупките е близко до това на зъбите ни. Те съдържат двадесет и седем минерала, както и са богати на калций. Доказано е, че всичките тези вещества и компоненти в черупките могат да предпазят зъбите ни от кариес. И не само това, ами да възстановят цялостта им и да премахнат неприятния дъх от устата ни.