Две красавици се борят за сърцето на Ненчо Балабанов

Актьорът Ненчо Балабанов, който стана известен като най-добрия имитатор на премиера Бойко Борисов, го раздава истински Дон Жуан, а за сърцето му се борят две известни родни дами – пише „България днес”. След скорошния развод на новоизлюпения плейбой щерката на Митко Цонев – Деси Цонева, и певицата Йоана Драгнева са в люта конкуренция коя ще бъде следващата официална „премиерша” – коментира изданието.

[caption id="attachment_443856" align="alignleft" width="300"]Ненчо Балабанов и Йоана си общуват нежно, хванати от папараци Ненчо Балабанов и Йоана си общуват нежно, хванати от папараци[/caption]

„Не искам да казвам, че имам приятелка, макар че да кажа, че нямам, също ще излъжа. Колкото до Йоана Драгнева, не сме интимни с нея, но сме изключително добри приятели” – заяви категорично пред изданието Ненчо Балабанов само преди седмица, но малко след това бе щракнат да се целува с блондинката по тъмните софийски улички. Причината да отрича любовната си афера с бившата вокалистка на „Дийп зоун проджект” съвсем не се крие в желанието на Ненчо Балабанов да не разочарова фенките си, на които разчита да му помогнат да спешели в шоуто „Като две капки вода” – както твърди самият той. Истината се крие в любовния триъгълник, в който актьорът неусетно въвлякъл и палавата Деси Цонева. Именно в компанията на щерката на Митко Цонев сензацията от шоуто на Нова ТВ избра да отпразнува 35-ия си рожден ден. Позната с бурния си начин на живот и афинитета си към известни и актуални мъже, Деси Цонева не изтрая дълго, преди да се похвали на кого подарява целувките си в момента. „Честит рожден ден на премиера Ненчо Балабанов” – написа наследницата на Митко Цонев в социалната мрежа Фейсбук към фотос, на който ясно се вижда как целува новия си избраник. Коя ще избере Ненчо за официална своя половинка или като същински Дон Жуан просто се забавлява с двете госпожици – предстои да разберем – заключава с намигване изданието.