Камелия мечтае да се види булка

Поп фолк певицата Камелия мечтае за сватба, иска да се види в булчинска рокля и да изживее всички вълнения свързани със сватбения ритуал.

Преживяването й няма да е пълно, ако тържеството не е на зелена морава и наоколо не кръжат пеперуди. И задължително трябва да е топло. Тук романтиката отстъпва малко на прагматизма. Лошо няма, нали все пак ще се демонстрират и тоалети.

[caption id="attachment_443792" align="alignleft" width="300"]Камелия Камелия[/caption]

Но не се знае кога във времето ще е така мечтаното събитие, отсича чалгаджийката. Със сигурност няма да е тази година, защото желанието й още не е узряло в решение. „Правим го за нас си, ако го направим – но кога ще стане догодина ли, по-догодина ли, не съм решила”, споделя в свой стил русокоската пред „Шпионка”.

И продължава, че просто й е кеф да направи тържество, на което се вижда облечена в бяло, а докато му дойде времето, може да реши и да е в синьо. Иска й се да се позабавлява с приятели, кеф й е да стане една веселба на зелената морава, навън, на слънце, въздух и вода, затова задължително трябва да има и басейн.

Не разбираме само какво мисли половинката й Цветин по въпроса. С него са заедно от осемнадест години и певицата споделя, че двамата ги свързва любовта: „Ние сме женени. Женени сме по истинския начин, с любовта”. И допълва, че може да изневери на любимия си Цветин само със сексиграчка.

Освен за сватба, напусналата преди няколко месеца музикалната компания „Пайнер” певица, мисли и за певческата си кариера, и то в по-близък план. Още през тази година тя се надява да бъде по-продуктивна и не би отказала дует на никого, ако проектът е достатъчно интересен и тя вижда своето място в него. Почитателите й са в очакване.