Григор Димитров и Мария Шарапова тъжни заради раздялата си!

Григор Димитров и Мария Шарапова отново са разделени. Звездната двойка, заради ангажиментите си на корта изкараха празника разделени. Това се случи точно на рождения ден на голямата руска тенисистка.

Двойката не успя да отпразнува двадесет и осем годишния рожден ден на Мария защото участваха в турнири в двата края на света. Ангажираността попречи двамата да бъдат заедно на светлия празник.

[caption id="attachment_443780" align="alignright" width="300"]Григор Димитров Григор Димитров и Мария Шарапова тъжни заради раздялата[/caption]

Това обаче бе отбелязано от двамата на страниците си в социалната мрежа. Там ракета №1 за България постна своя самотна снимка край морето, на която написа, че закусва, но е самотен заради липсата на любимата му до него. Мария Шарапова също побърза да отговори. Тя също постави своя снимка, на която си личи, че не е много въодушевена. Под фотото топ тенисистката написа, че за първия си ден в Евро а и рождения й ден й се иска да са двамата заедно с Гришо.

Припомняме, че наскоро гръмна новината, че нашенската тенис легенда и Маша Шарапова вдигат сватба в края на сезона. Родната тенис звезда сама хвърли бомбата в публичното пространство, че вече е предложил брак на руската тенисистка. Сензационната новина накара медиите да пощуреят заради вестта. Няма съмнение, че най-радостни от това са родителите на Гришо. Те отдавна искали сина им да мине под венчило с известната рускиня.

Родителите на Мария Шарапова също били „за” тяхната дъщеря да се венчае за талантливия българин. Феновете вече правят предположения и залози къде ще бъде грандиозното събитие. Привържениците на Григор Димитров и Мария Шарапова залагат и за това каква и колко ще струва роклята на Маша, както и стойността на годежния й пръстен.

Но някои от феновете на Гришо са против той да мине под венчило със своята избраница. Според тях един ранен брак няма да повлияе положително на неговата кариера и успехи на тениса. Но съдбата и решенията за личния живот са нещо, което нашата тенис легенда ще взема сам, без чужда намеса.