Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева се превърнаха в сензацията на седмицата!

Ненчо Балабанов и певицата Йоанна Драгнева са двойка. Двамата упорито все още крият връзката си, но те бяха щракнати от папараците на Николета Лозанова. След като няколко дни ги дебнаха, те най-после успяха да ги хванат в кадър как се гушкат, разменят си страстни целувки и са се хванали за ръка.

Ненчо Балабанов в момента участва в шоуто „Като две капки вода” и непрекъснато жъне успехи. Той вече четири вечери заема първото място, тъй като се разбра, че не само умее да играе артистично, но и да пее много добре.

[caption id="attachment_443777" align="alignright" width="225"]Ненчо Балабанов Ненчо Балабанов още крие връзката си с красивата Йоанна Драгнева[/caption]

Йоанна също бе снимана как му ръкопляска от публиката. Двамата обаче до този момент не са афиширали връзката си публично. Актьорът и певицата са засичани заедно на различни събития, но те винаги сядат разделени един от друг и не демонстрират публично близостта си. Имитаторът на премиера Бойко Борисов вече има едни брак зад гърба си.

Ненчо Балабанов е разведен със съпругата си от половин година, като от връзката си с нея има син на десет години. Момчето се казва Богомил. Ненчо Балабанов каза в едно интервю пред столичен вестник, че двамата не са се разделили заради изневери и скандали, просто любовта си е отишла и те са решили да продължат напред, но поотделно.

Симпатичният артист, който набра популярност като имитира министър-председателя Бойко Борисов в Интернет твърди, че премиера все още не му се е обадил. Но това според него бил добър знак, защото той не го имитирал със зло сърце и това именно е усетил висшия политик. В шоуто по Нова телевизия Ненчо Балабанов е сочен като един от фаворитите на състезанието.