Ани Цолова не може да преживее факта, че вече е на 40 години

Екранната партньорка на Виктор Николаев – Ани Цолова изпадна в тежка депресия.

Поводът за депресията на Ани Цолова се превърнал 40-годишния й юбилей. Тя не може да преживее факта, че вече не е онази млада девойка отпреди години и ме може да преглътне, че вече е „40 годишна лелка”. Всъщност твърдението, че възрастта не е порок се отнася с пълна сила за Ани Цолова.

[caption id="attachment_443733" align="alignright" width="300"]Ани Цолова не може да преживее факта, че вече е на 40 години Ани Цолова не може да преживее факта, че вече е на 40 години[/caption]

Макар годините да се трупат неумолимо, звездата на Нова тв все още се чувства млада по дух и макар да не може да купонясва до ранни зори заради работата си, тя си организира купони през деня. Все още не е спряла да излиза на по биричка, кафе или уиски с приятели и искрено се надява това да не й се случи скоро.

Колегите от екипа на сутрешния блок са малко обидени на Ани Цолова, тъй като не пожелала да остане след тях в края на предаването в петък, за да отбележат подобаващо празника й. Вместо да остане с колегите да се почерпят с подарената й от тях торта, Ани Цолова излетяла като стрела от работа и ги оставила сами да си ядат тортата. В екипа се шушука, че на звездата ще й бъде много трудно да преглътне факта, че първата цифра на възрастта й вече ще е четворка, пише pik.bg.

Всъщност малцина са тези от екипа, които се досетиха, че Ани Цолова може да не е пожелала да отбележи 40-ия си рожден ден от суеверност. Каква е истината, само тя си знае, но пък и тя като всяка жена трябва да си носи годините с гордост и както се казваше в един лаф – дамите никога не са на повече от 18 години, всичко останало е стаж. В същото време понатрупалите се на сметката ни години трябва да ни накарат да се замислим дали не пропиляваме времето си напразно, както и да сме наясно, че никога няма да можем да върнем времето назад и затова трябва да гребем с пълни шепи от живота.