Слави Трифонов беше сам на Великден, новата му не пожела да бъде с негоНовата половинка на Слави Трифонов се срамува, че му е гадже

Слави Трифонов беше зарязан от гаджето си навръх Великден. Новата изгора на шоумена - Ева Карамфилова, отказа да празнува празника с него и предпочете да е заедно с роднините си в родния й град Варна. Оказа се, че младото момиче се срамува сериозно от огромната разлика във възрастта между нея и гологлавия водещ и предпочита все още да не го запознава с близките и приятелите си.

[caption id="attachment_443559" align="alignleft" width="300"]Ева Карамфилова е новата на Слави Трифонов Ева Карамфилова е новата на Слави Трифонов[/caption]

Блондинката е със звездата от няколко седмици, като и двамата предпочитат да пазят в тайна връзката си. За светлия празник, шоуменът поискал Ева да остане при него в София, за да бъдат заедно и да могат да се опознаят още по-добре. Ева обаче категорично отказала, тъй като искала да бъде с близките си.

Слави изявил желание да отиде с нея във Варна, но девойката отрязала мераците му, тъй като все още не можела да си представи как ще го запознае с родителите си, които са долу горе на неговата възраст. 19-годишната Ева, която е студентка, била сигурна, че майка й и татко й няма изобщо да одобрят водещия, въпреки звездния му статут.

Най-малкото заради факта, че е с цели 30 години по-възрастен от нея, а и е добре известно, че бяга от сериозно обвързване като брак и деца, научиха от Hotarena.net. Въпреки, че е известен с тежкия си нрав обаче, покрай младото си гадже Слави буквално се преобразявал, изумени са познатите му. От пиперливия му език нямало и следа и той се държал като истински кавалер.