Илия Павлов криел една от най-срамните си тайниИлия Павлов носел твърде малък номер обувки

Илия Павлов се срамувал ужасно много от краката си. Години след разстрела на шефа на Мултигруп, негови близки разкриват каква всъщност е била неговата най-голяма тайна. Изненадващо за всички, милионерът не се е страхувал, че някой може да разкрие нечисти сделки или връзки със съмнителни лица. Не, най-големият проблем на Павлов бил да не се разчуе за факта, че той носи... едва 41 номер обувки.

[caption id="attachment_443556" align="alignleft" width="300"]Илия Павлов Илия Павлов[/caption]

Мултимилионерът се боял да не му се подиграват за това, тъй като този размер си е направо детски, когато става дума за краката на мъж на възраст. Още докато тренирал борба, Илия Павлов отнасял доста гаври заради малките си стъпала, разкриват негови приятели. Нещо повече, още докато бил ученик, треньорът на Павлов по борба на няколко пъти искал да го изгони от отбора и от училището, където учел бойни изкуства, тъй като заради малките си ходила, Илия не успявал да пази баланс както трябва и това се отразявало на представянето му на тепиха.

Този проблем не спирал да го тормози дори и след години, когато вече бил натрупал богатството си. И надали някой би си позволил да му се присмее за каквото и да е. Комплексът обаче си останал вкоренен в него и затова богаташът намерил начин да го прикрие. Като просто започне да си купува по-голям номер обувки, които поне малко да скриват малкото му стъпало, научиха от hotarena.net. Благодарение на натрупаното си богатство, шефът на Мултигруп започнал да си поръчва обувки само от Италия, които хем да изглеждат по-големи на крака му, хем да не му хлопат като ходи, за да не се спъне и да се пребие.