Луиза Григорова крие тайна афера с любовника на Елена ПетроваЛуиза Григорова отмъкна мъжа, заради когото Елена Петрова се разведе

Луиза Григорова отмъкна гаджето на Елена Петрова. От известно време младата звезда от "Стъклен дом" крие тайна афера с режисьора Мартин Макариев, който в момента е сред най-търсените в своя бранш. Двамата се срещат от около два месеца, но според техни близки чувствата им са доста силни и връзката им определено е сериозна.

[caption id="attachment_443553" align="alignleft" width="300"]Луиза Григорова с новия си Луиза Григорова с новия си[/caption]

Влюбените гълъбчета бяха изловени от камерите на Папараци да похапват в заведение за бързо хранене късно вечерта. Режисьорът дотолкова хлътнал по Луиза, че дори правел всичко възможно, за да я уреди с роля в новите серии на Под прикритие, където ще работи по петия сезон на крими поредицата, ако такъв, разбира се, има. Двамата се познават още от Стъклен дом, но тогава Макариев върти афера с доста по-популярната колежка на Луиза Елена Петрова.

Двамата се срещали тайно из разни долнопробни хотелчета, за да не разбере съпруга на актрисата - богатия грък Аристотелис Фотилас. Той обаче в един момент научил за измяната и съвсем естествено натирил невярната си половинка. За неин ужас, и аферата й с режисьора не издържала още много дълго. Той я разкарал веднага след краха на филма си "Вила Роза", в който беше уредил главната роля за не особено талантливата Елена.

При това Макариев дори не си направил труда да се види лично с любовницата си и да й съобщи решението си. Вместо това просто й изпратил един СМС, за да й съобщи, че вече не иска да се виждат. Близките на Петрова разказват, че от тогава насам актрисата не спира да ближе рани и да страда по бившия си. Който изглежда пък се наслаждава на новата си връзка с младата Луииза Григорова, видяха от vsekiden.com.