Албена Вулева се оля в квалификациите си за бизнес даматаАлбена Вулева продължава да плюе по Ваня Червенкова и да я обижда

Албена Вулева продължава да обижда Ваня Червенкова. Скандалната бивша водеща нарече бизнесдамата хипопотам, заради което Червенкова дори се закани да я съди. Това обаче грам не трогна блондинката и тя продължи да сипе огън и жупел по Червенкова, с която имат конфликт още от последното издание на ВИП Брадър.

[caption id="attachment_443522" align="alignleft" width="244"]Албена Вулева Албена Вулева[/caption]

Нещо повече, Вулева в прав текст се изгаври с намеренията на Ваня да я съди, наричайки я "свиня скапана". "Как свинята ще докаже, че не е свиня?", подиграва се блондинката, която дори се закани да източи парите на опонентката си, ако двете все пак стигнат до съд, научиха от hotnews.bg.

Повод за гнева й са нещата, които бизнесдамата изговори по неин адрес докато се изявяваше като коментатор в студиото на ВИП Брадър - Голямата уста. Тогава Ваня си позволи да коментира бащата на Вулева, както и отношенията му с майка й Людмила Захажаева по време на брака им. Естествено, двете устати фурии не подминаха този факт и още тогава се заканиха да съдят Червенкова за поне 10 бона.

И се започна с обидите. Албена Вулева оприличи бизнесдамата на кит и хипопотам. "Тя си е свиня, която просто чака Коледа", не спира да сипе жлъч блондинката. Ваня Червенкова не се остави току така да я обижда и обяви, че ще предприеме съответните действия.

Тя заяви, че вече е задействала необходимите процедури с адвокатите си, които в най-скоро време ще внесат в съда иск както срещу Албена Вулева, така и срещу майка й заради обидите по неин адрес.