Ани Цолова става на 40 години днес, няма да отбележи празника си заради суевериеАни Цолова не се появи и на екрана в Нова ТВ

Ани Цолова отказа да празнува рождения си ден. Водещата на сутрешния блок на Нова ТВ навършва 40 години днес и е в плен на суеверието, че точно тази годишнина не бива да се празнува. Затова и журналистката е предпочела да си остане вкъщи като дори не се появи на екрана тази сутрин и остави колегата си Виктор Николаев да се справя сам.

[caption id="attachment_443512" align="alignleft" width="300"]Ани Цолова отказа да празнува рождения си ден Ани Цолова отказа да празнува рождения си ден[/caption]

Вместо това Цолова си подарила почивен ден, който да прекара в сън като дори забранила на мъжа си да я буди, тъй като имала нужда да се наспи хубаво. Журналистката изтъкнала, че това е най-големият подарък, който той може да й направи - да я остави на спокойствие.

Въпреки това обаче половинката й успял да я изненада подобаващо като й подготви пикник сред природата. Двамата, заедно със сина си Калоян, отпрашиха за вилата им в Троянския Балкан, където да посрещнат скромно повода. Освен това той й купил красиво бижу за празника й, въпреки категоричното нежелание на Цолова да го отбелязва по какъвто и да е начин, научиха от hotarena.net. Водещата обаче твърдо отрязала мераците на приятелите си да вдига бурен купон за рождения си ден. Ани Цолова се чувствала твърде преуморена от ежедневното ставане по тъмно и имала желание а избяга от столицата поне за няколко дена, за да може да си отдъхне сред природата.

В София тя и съпругът й живеят в огромен палат в Драгалевци.