Слави Трифонов наистина има повод да почерпи здраво!

Слави Трифонов ще прибере един милион само за два часа. Това прогнозират, че ще се случи спецовете от музикалната гилдия. Парите Дългия ще вземе след концерта си в „Арена Армеец” на 25-ти април. Тлъстата сума гологлавия ще си прибере напълно заслужено.

Слави Трифонов е сред малкото български изпълнители, които е успял да превърне пеенето в печеливш бизнес. Сред средите на шоубизнеса роденият в Плевен водещ е известен с това, че не хваща микрофона преди да е наясно, че ще прибере след това шест цифрена сума като хонорар.

[caption id="attachment_443453" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов с огромна печалба след концерта си[/caption]

Припомняме, че след близо пет годишно затишие, Слави Трифонов и Ку-ку бенд отново ще са на голямата сцена. Освен музикантите, които участват „Шоуто на Слави”, към бенда са поканени да се присъединят и да свирят и музиканти, които са били преди това при шоумена. Това е първата грандиозна изява на Слави и неговата група, след турнето му през 2009 година.

Участието си в уникалното представление в зала „Арена Армеец” са потвърдили още певиците Деси Добрева, Алекс Раева, която беше и бивше гадже на Дългия,Нели Петкова. Трите грации бяха преди част от хората на Слави Трифонов.

Концертът с дата 25 април обещава да се превърне в невиждан и нечуван спектакъл, който да събере в едно бивши и настоящи музиканти и изпълнители, които и преди са били от хората на Дългия. Според упоритата клюка спектакъла ще бъде открит със съвместна песен на Слави и детето чудо Крисия. Малката певица от Разград се превърна в откритието на шоумена, която той изпрати на Евровизия в Малта.

Там, в детския й вариант уникалната певица не само успя да прослави страната ни, но и извоюва престижното второ място с песента „Планетата на децата”. От 1994-та всички турнета на Ку-ку бенд и производните на Слави Трифонов, като „Хъшове”, „Каналето” и др. се превръщат в събития, които се помнят дълго. Дългият телевизионер и неговия бенд имат зад гърба си и няколко знакови концерта в западна Европа, както и в Америка и Канада.