Елена Кучкова става все по-унила от факта, че Любомир Ников не й предлага брак!

Елена Кучкова се накипри с булчинска рокля. Плеймейтката явно няма къде другаде на сложи сватбената одежда, затова го стори на помпозно събитие. То се случи на вечерта, посветена на джаза и юбилея от рождението на бащата на джаз музиката Франк Синатра.

В тузарски софийски хотел ресторант се проведе невероятен джаз фестивал, на който изпълнителката Весела Нейнски се завърна триумфиращо на голямата сцена на джаза. Шоуто бе подплатено с показване на роклите от пролетно-лятната колекция на модния гигант „Принцес”.

[caption id="attachment_443449" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова няма да се види като истинска булка, поне не с Любо Ников до себе си[/caption]

Заедно с Елена Кучкова на сцената дефилираха още куп известни и не толкова популярни красавици, които представиха шармантните вечерни тоалети за изискани дами. Сред моделките, накиприли се като булки бяха също Зорница Линдарева, Тези Велинова, Галена Димова и други.

Въпреки слухът, че най-после мъжа до Елена Кучкова ще й предложи брак това все още не се случва и затова Мис Плеймейт е приела поканата на известната модна къща, та поне на сцената да се барне в мечтания сватбен аксесоар, шушукат зад гърба на моделката. 48-годишния й любовник нехае за желанието на гаджето си да го направи своя законна половинка.

Любо Ников, който е шеф на софийското ДПС се запознава с плеймейтката малко след като се развежда със съпругата си, която е прокурор. Двамата се запознават в столичен бар, където той бил вцепенен от кръшната й снага. След това гаджетата се отдадоха на много извън гранични почивки, а Елена не спира да публикува на страницата си във Фейсбук екзотичните кътчета, където е била със своя богат любовник.

Но въпреки че се заговори упорито, че двамата ще се оженят това така и не се случи. Според упоритата клюка дъщеря му от единствения засега брак на политика не одобрявала плеймейтката не само заради това, че е само с две години по-голяма от нея, ами и заради професията й. Стана ясно, че до сватба така и няма да се стигне, въпреки огромния мерак на Елито.

Все пак желанието на гъвкавата моделка било да заведе под венчило богат мъж. Ако обаче не може да стори това с Любомир Ников, най-вероятно манекенката ще го потърси другаде. И може би това, че облече булчинската рокля ясно подсказва, че вече е започнала да действа.