Ана Баракова се отказа от ведомственото си парламентарно жилище заради проблеми с комшиитеАна Баракова обитава скромна кооперация в столичен квартал

Ана Баракова се скри от очите на зложелателите в скромна кооперация. Скандалната депутатка е избрала съвсем обикновен апартамент в тиха кооперация в софийския квартал Белите брези. Бившата депутатка от България без цензура е избрала да се скрие от шумотевицата и проблемите със съседите си, които имаше докато обитаваше ведомственото си парламентарно жилище в квартал Изток.

[caption id="attachment_443442" align="alignright" width="300"]Ана Баракова се прибира в дома си Ана Баракова се прибира в дома си[/caption]

Тогава съседите й не спряха да сипят обвинения срещу нея, че от апартамента постоянно се чуват викове и крясъци и се вдигат купони. И глъчката е невъобразима. Нещо повече, комшиите дори събраха подписка с искане народната представителка да бъде изхвърлена от жилището, което й се полага след влизането в Парламента. Заради целия цирк бившата учителка обяви, че сама ще се изнесе, тъй като не издържа на интригите, които съседите се опитват да съчиняват на неин гръб.

Ана БараковаБаракова беше категорична, че никога не са се чували викове от дома й, нито пък са се вдигали пиянски купони, научиха от Агенция ПИК. И до ден днешен депутатката е убедена, че цялата случка беше опит за компромат срещу нея, организиран от недоброжелатели. След нейния категоричен отказ да се откаже от мястото си в Парламента, където влезе след преференциалния вот на пловдивчани, които са заграждали в неусвест номер 13 в бюлетината, за да са сигурни, че гласуват за България без цензура.

Бдителни папараци успяха да изловят Баракова на прибиране в новата й квартира. Бившата учителка се прибира с такси от Парламента, където е сред най-редовните депутати.

Любопитното е, че Баракова отказва да използва парламентарните автомобили, а се вози всеки ден в такси, за което плаща от личните си средства.