Николай Иванов-Шванца имаше връзка с Мая Илиева от 2008 годинаШванца заряза Мая Илиева, за да се върне при законната си половинка

Любовникът на Мая Илиева я заряза, за да се върне при съпругата си. Николай Иванов, по прякор Шванца, който делеше постеля с вдовицата на Георги Илиев от 2008 година, е решил да се върне при законната си половинка и детето им.

[caption id="attachment_443432" align="alignright" width="300"]Шванца с Мая Илиева Шванца с Мая Илиева[/caption]

Той изостави съпругата си Александра, която е бивша манекенка, преди седем години, за да започне връзката си с Мая Илиева. По онова време жена му тъкмо беше родила първото им и единствено дете и новината за предателството на половинката й буквално я съсипа, споделят нейни приятелки. Явно след толкова много години, той все пак е осъзнал грешката си и е избрал да се върне при семейството си, заради което е зарязал любовницата си, научиха от hotarena.net.

Самата манекенка изглежда също е успяла да преглътне обидата и да прости измяната на бореца и го е прибрала обратно. Те обаче не живеят в огромното му жилище във Варна, тъй като Шванца има проблеми с властите. В апартамента са само Александра и сина му, които се срещат с него на място, неизвестно на органите на реда. Двамата се движат с охрана, подсигурена от него.

Припомняме ви, че Николай Иванов има връзка с Мая Илиева от 2008 година, когато заряза жена си и сина си заради вдовицата на Георги Илиев. Двамата дори не си правеха труда да крият отношенията си, които срещнаха бурно неодобрение от страна на близките и приятелите на разстреляния шеф на ВИС 2. Които са убедени, че Шванца е с Илиева единствено заради парите й от наследството на Главния.