Родителите на Зарко виновни за раздялата му с Десислава!

Десислава буквално се е състарила след раздялата си с гаджето си, ММА боеца Светлозар Савов-Зарко. Тя има бръчки и косата й е побеляла доста, твърдят свидетели на новия й образ.

Миньончето, което наскоро се завърна под крилото на музикална компания „Пайнер” вече е с нов мистериозен мъж, но белезите от раздялата с мускулягата й личат отвсякъде.

[caption id="attachment_443426" align="alignright" width="300"]Десислава Семейството на Зарко е истинската причина за раздялата му с Десислава[/caption]

Тя най-вероятно добре се справя с шотошопа, преди да си качи снимките във Фейсбук, шушукат зад гърба й колежките. Папараците успяха да заснемат блондинката, докато се говореше, че тя е в Абу Даби със Зарко. Там той отиде на поредната среща на ринга със своите съперници в дисциплината, в която се състезава. Това не се оказа истина.

Преди това Десислава упорито обясняваше, че всичко между тях си е по старому и двамата се виждат по-рядко, защото Зарко тренира упорито, а тя работи над нови проекти. Но скоро Десислава беше засечена да обикаля софийските улици под ръка с нов, непознат мъж.

След това хлътна в един луксозен фризьорски салон, а мъжа чинно я чакаше отпред. После двамата си тръгнаха в неизвестна посока, хванати под ръка. Но чалга звездата видимо страда за бившия си приятел и не може все още да го забрави.

Въпреки че упорито лансира версията, ме двамата със Зарко са заедно, те наистина са разделени. Според мълвата дългогодишната им връзка секнала, защото пайнерката искала да чуе сватбените камбани и да си има втора рожба, но младока още не бил готов за тази сериозна стъпка и категорично отказал.

За това негово решение „виновни” били и родителите на Зарко, които не искали сина им да се ожени за по-възрастна жена от него.

Те не одобрявали и това, че приятелката му е поп фолк изпълнителка. Това сложило край на връзката им,а Десислава продължавала да поддържа слуха в публичното пространство, че двамата със Зарко не са се разделяли. Певицата не искала да си признае и заради това, защото мислила, че поредната раздяла ще затвърди мнението у околните, че тя не умее да задържи мъжете при себе си.