Димитър Рачков призна, че отново е ерген

Любимият на мнозина български актьор Димитър Рачков направи изненадващо признание за личния си живот.

Той обяви в прав текст, че с Мария Игнатова вече не са заедно. Двойката дълго време заблуждавала почитателите си, че делят една постеля, но техни запознати са категорични, че това е лъжа. Според тях Димитър Рачков и Мария Игнатова са разделени от близо година, но умишлено поддържали мита за перфектната връзка.

[caption id="attachment_443331" align="alignright" width="300"]Димитър Рачков призна, че отново е ерген Димитър Рачков призна, че отново е ерген[/caption]

И двамата нямали полза да разкрият истината за раздялата си, тъй като по този начин щели да изгубят много голяма част от приходите си. Още в понеделник обаче по време на понеделнишкото живо предаване на „Като две капки вода”, Димитър Рачков се изпусна, че е сам като куче. В типичния си шеговит стил, той заяви пред Жана Бергендорф, че е ерген и я попита дали ще го пусне. До края на предаването актьорът се оплака още няколко пъти, че е сам (уж на шега).

Наблюдателни зрители посочват, че само допреди една седмица всички шеги на Димитър Рачков били по адрес на връзката му с Мария Игнатова. Очевидно любимецът на Магърдич Халваджиян е решил да смени политиката и да привлече вниманието като обяви, че е самотен. Твърди се, че през цялото време връзката между двамата актьори е била пълно фиаско. Двамата живеели разделени и се засичали само покрай множеството си професионални ангажименти.

Мария Игнатова държала да не променя статуса си „обвързана” с Димитър Рачков, тъй като именно на него дължи големия си успех. По всяка вероятност, ако тя не беше жената до Димитър Рачков, отдавна да е натирена от продуцентите. Признанието на Димитър Рачков, че е сам дойде след изказването на Мария Игнатова в новото предаване по Нова тв – „Комбина”, че нещата помежду им не вървят по мед и масло. Уж на майтап тя посочи, че поради факта, че заради множеството ангажименти се виждат твърде рядко, би могла да си хване някой друг, пише vsekiden.com.