Атанас от „Женени от пръв поглед” е бил доброволец при наводнението в Мизия миналото лято

Атанас от социалния експеримент „Женени от пръв поглед” успя да трогне половинката си Антония до сълзи.

Той за пореден път успя да изненада приятно съпругата си. Както стана ясно от снощния епизод на „Женени от пръв поглед”, Наско е бил доброволец по време на наводненията в Мизия. Той е бил един от многото хора, които се притекоха на помощ на бедстващите в Мизия през миналото лято.

[caption id="attachment_443323" align="alignright" width="300"]Атанас от „Женени от пръв поглед” е бил доброволец при наводнението в Мизия миналото лято Атанас от „Женени от пръв поглед” е бил доброволец при наводнението в Мизия миналото лято[/caption]

Риалити героят от „Женени от пръв поглед”, бе посрещнат изключително сърцато от хората, на които е помогнал през миналата година. Те твърдят, че никога няма да забравят добрината му, както и че благодарение на него и останалите доброволци, част от покъщнината им, е била спасена. Очите им бяха изпълнени с радостни сълзи от срещата с техния спасител, както и с малко горчивина от безхаберието на държавата. Всички те благодариха на Атанас от „Женени от пръв поглед” за отдадеността и добрината му.

Наско не пропусна да се похвали, че вече е женен и не намираше думи, с които да изрази щастието си от това, че най-сетне е намерил подходящата жена за него. След завръщането на Атанас и Антония от „Женени от пръв поглед” от медения им месец в Испания, двойката се сблъска и с първия житейски проблем – изборът на място, на което да живеят. Те трябваше да изберат дали да живеят в студентското общежитие, в което Атанас живее или в апартамента на семейството на Антония. В крайна сметка избраха жилището на Антония като временен вариант, докато си намерят квартира. И двамата са категорични, че ще могат да се опознаят по-добре, ако живеят сами.

Наско трябваше да промени навиците си още от първата сутрин на съвместното му съжителство с Антония в нейния дом. Той сподели, че за пръв път не му се става от леглото, а и за пръв път пи чай и закуси, преди да излезе за работа.