Дарина Павлова е обградена с шест прислужнициДарина Павлова живее в палат за над два милиона евро в самия център на Рим

Дарина Павлова тъне в невиждан лукс. Вдовицата на Илия Павлов се възползва повече от добре от огромното наследство, останало й от застреляния й съпруг и се е обзавела с жилище достойно за царица. Госпожа Мулти обитава апартамент от 200 квадрата плюс още 100 квадрата тераса на последния етаж на аристократична кооперация в самия център на Рим.

[caption id="attachment_443290" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова[/caption]

Цената на жилището на Веселата вдовица е около два милиона евро, разкриват местни брокери. Освен, че Дарина Павлова е обзавела италианския си дом в невиждан лукс, тя се ползва и с услугите на шест прислужници. Които тя нарича "сътруднички", за по-тактично, но според близките й жените са си баш слугини. В чиито задължения влизат готвенето на храна за Павлова и гостите й, чистене и следене на графика на шефката си.

Те също живеят в специална стая, пригодена за тях в луксозния дом, а основното изискване към тях е да бъдат на разположение на Мадам Мулти по всяко време на денонощието. Като доста често влизали и в ролята на душеприказчици, научиха от hotarena.net. За всичко това обаче Дарина изобщо не се скъпила и им осигурила подобаващо възнаграждение. Според запознати шестте жени вземат петцифрени заплати всеки месец.

Пред приятелки Павлова се фукала, че се е уредила с тузарското жилище благодарение лично на помощта на премиера на Италия Силвио Берлускони. Любопитното е, че вдовицата държала прислужниците й да имат висше образование, да говорят перфектен италиански и в никакъв случай да не са красиви. За да не привличат вниманието на младия й любим Джулио Берути.