Венета Райкова залагаше много на новото си начинание, но ударът бе тежък!

„Дневникът на Венета” е новото предаване на знойната блондинка Венета Райкова в ефира на ТВ7. То стартира с големи обещания, но не успя да спечели огромен зрителски интерес. Това е мнението на малцината инициатори, които отделиха вчера следобед цял час, за да видят триумфалното завръщане на водещата от Попово на ефир.

Предаването й, което обещаваше нови, неподправени рубрики за съдбите на хората такива каквито са, без редакторска и режисьорска намеса се оказа копи пейс на друг подобен телевизионен формат.

[caption id="attachment_443277" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова е с почти напълно разбити надежди[/caption]

Въпреки обещанията, че то ще „стисне за гърлото драгия зрител” и ще покаже родната действителност, безхаберието на институциите и това, което телевизионния екип на Венета ще стори, за да разреши заплетения казус, не се случи. Завръщането на Венета Райкова на синия екран всеки случай не беше зашеметяващо.

Дори и уловката, че зрителската аудитория ще се намесва доста активно в предаването, а социалната мрежа ще се превърне в своеобразен отдушник и проводник на ставащото в „Дневника”, то бе окачествено от експертите като „пълен провал”. Въпреки че Венета се изхвърли, че предаването й е с изключително нов сценарий, написан от нея и рубриките в него са невероятно иновативни, то много наподобява на едно отдавна отишло в нафталина предаване „Искрено и лично”. Което заплашва да се случи много скоро след старта и на това предаване на русата телевизионерка, предричат спецове.

Самата Венета Райкова обаче е категорична, че повече не иска да работи в таблоиди. Десет години от кариерата си тя подари на предаването „Горещо”и реши повече да не подновява договора си с медията. Телевизионарката е на мнение, че човек трябва да прави това, което го прави щастлив. В противен случай трябва да реши как да продължава напред. И затова нейното окончателно решение е повече да не се занимава с телевизионни таблоиди по никакъв повод.

Затова водещата на предаването тръгва към новото си предизвикателство, за да покаже една нова старана от себе си. Въпреки негативните коментари за неговия старт, нейните фенове стискат палци то да успее. Защото и те като Райкова се надяват, че можем да си помагаме, а целта на водещата е това да се случва във всеки един епизод от нейния „Дневник”.