Слави Трифонов остана сам-самичък на празника

Слави Трифонов преживя най-кошмарният Великден в живота си.

Тази година шоуменът посрещна Великден абсолютно сам. Той се чувствал ужасно заради новата си любов Ева Карамфилова, която го зарязала навръх празника, защото била обещала отдавна на родителите си, че за празниците ще се прибере в родната Варна пише kliuki.bg. Именно това обещание се превърнало в причината за грандиозен конфликт между Слави Трифонов и новата му любов.

[caption id="attachment_443250" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов остана сам-самичък на празника Слави Трифонов остана сам-самичък на празника[/caption]

В крайна сметка тя все пак го пренебрегнала и заминала за Варна. Слави Трифонов пък нямало как да тръгне с нея, тъй като семейството й все още не знае за връзката им. Ева Карамфилова упорито криела за интимните си отношения с шоумена, тъй като било повече от очевидно, че е по-голям от нея с близо три десетилетия. Едва ли родителите на тийнейджърката ще останат очаровани, ако научат истината за отношенията помежду им, тъй като колкото известен, успял и богат да е Слави Трифонов, той все пак е доста по-голям от нея. Именно поради тази причина Ева била повече от сигурна, че връзката й с шоумена ще бъде посрещната на нож още в мига, в който научат за нея.

Е, очевидно твърдението, че любовта е по-силна от всичко не винаги работи. В случая голямата разлика в годините си казва думата. Ева Карамфилова продължавала да заблуждава семейството си, че си няма приятел, при все че те започнали да се съмняват в искреността на думите ю. Въпреки основателните аргументи на Ева, Слави Трифонов се почувствал предаден и поради тази причина пожелал да посрещне Великден в собствената си компания, което далеч не е присъщо за него. При все, че двамата са заедно отскоро, той е лудо влюбен в нея.

Според запознати силните чувства, които изпитва към нея, са породени от факта, че 19-годишната Ева Карамфилова много му напомня за бившата му изгора Мартина Огнянова, която му разби сърцето.