Николета Лозанова изнудва бившия си

Николета Лозанова успя да съсипе Валери Божинов.

Приближена до Николета Лозанова разкрива, че плеймейтката заплашила бившия си съпруг (макар все още да нямат официален развод, двамата не живеят заедно), че ще смени фамилията на дъщеря им Никол от Божинова на Лозанова.

Очевидно това е поредният хитър ход на Николета Лозанова, с който ще може да държи изкъсо Валери Божинов, а освен това ще се опита да намаже и по-висока издръжка, след като разводът им стане реалност и по документи, пише „Уикенд”.

[caption id="attachment_443246" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова изнудва бившия си Николета Лозанова изнудва бившия си[/caption]

Прависти обаче разясняват, че очевидно НиЛо не е успяла да премери правилно рисковете. Разбира се смяната на фамилията е възможна, но в такъв случай миската ще се откаже от бащинството на спортиста. Според запознати, с този подход плеймейтката прави опити да запуши устата на Валери Божинов, тъй като той неведнъж се кълнял, че някой ден ще извади наяве кирливите й ризи, наред с всички любовници.

Едва ли Николета Лозанова ще спази заканата си със смяната на фамилията, тъй като освен, че това не е никак лесно начинание, ако бившият й загуби бащинството си (това е като да се откаже от детето си), то няма да дължи издръжка на Никол, а и освен това тя няма да бъде негова наследница. По всичко личи, че пикантните истории около развода на известното семейство тепърва предстоят.

Валери Божинов се опитва да не се подава на шантажите на бившата си и да се отдаде изцяло на футбола. Той направи доста интересен коментар на появилата се информация, че след края на сезона ще бъде изритан от Тернана, тъй като договорът му с клуба от Серия Б изтича точно на финала на кампанията.

Валери Божинов заяви, че няма представа кой и откъде ще го гони, но знае, че договорът му с Тернана е до лятото и едва ли ще го изгонят преди изтичането му. При все, че футболистът възприема като абсолютно нормално името му да бъде замесвано в различни интриги, той заяви, че в момента мисли само за дербито с Перуджа, което е насрочено за събота, пише pik.bg.