Екатерина Дойнова захапа лошо поп фолк певицата

Скандалната плейметка Екатерина Дойнова отново се заяде с поп фолк певиците. Този път не с една, а с всички. Дори си позволи да ги определя като истинско заразно зло за българите. Възмущава се, че непрекъснато ни ги натрапват и пробутват навсякъде, най-вече от екрана на телевизора, научиха от Hotarena.net.

[caption id="attachment_443244" align="alignright" width="300"]Екатерина Дойнова Екатерина Дойнова[/caption]

Изживяваща се като нова сензация в публичното пространство, плейметката не остава длъжни никому, особено ако си е позволил нападки над собствената й персона и поведение. Не че ни ги заслужава, тя просто си има друг мерник за морал, който не се отнася до нея.

Смята, че чалгаджийките са много по-пошли от плейметките и именно тяхното влияние увреждало младите. И че те не трябва толкова да се разголват пред публиката, да разчитат повече на гласа си, докато за плейметките голотата е в реда на нещата.

И от тези си позиции упреква Емануела, че се въмущава от нейно интервю, което обиколи нета и на което плейметката е по оскъдно бельо, поклаща задните си части и се опипва без никакви задръжки. И не пропусна да клъвне певицата като се връща години назад, за да напомни как тя си свалила бикините в шоуто на Азис.

Не остава длъжна и на Камелия. Екатерина обвинява напусналата Пайнер певица,че е осквернила националния трибагреник, обличайки го като рокля.

Спомняме си и оценките за Преслава, възмущението на плейметката от фриволното й поведение със Стораро-младши, дори я определи като евтина жена.

Екатерина се гневи се, че тя самата е обект на коментари и възмущения, докато чагладжийки си пускат порно, а някои не зная как да си държат микрофона. Тя не споменава име, но за микрофона навярно визира Андрея.

Доста се изхвърля новоизгряващата псевдозвезда. Явно се опитава да се доближи по поведение до любимката си Николета Лозанова. По меркантилност сигурно успява - една от мечтите си вече е сбъднала. На конкураса „Мис Плеймет” среща богатия си приятел.