Фънки остана недоволен от представянето на Диляна Маринова

Фънки е дълбоко възмутен от Джуджи.

Рокаджията заяви на ко-водещата на предаването „На кафе” - Джуджи, която участва в шоуто „Като две капки вода”, че направо му идвало да я гръмне. Така Фънки направи най-краткия, но в същото време красноречив коментар по отношение на представянето й.

[caption id="attachment_443240" align="alignright" width="300"]Фънки остана недоволен от представянето на Диляна Маринова Фънки остана недоволен от представянето на Диляна Маринова[/caption]

По време на изпълнението на Диляна Маринова-Джуджи, Димитър Ковачев, по-известен като Фънки направи няколко опита да си вкара в ушите две малки бутилки с минерална вода. За негово огромно съжаление обаче, така и не успя. Все пак, за да не бъде отново най-критичният член на журито на „Като две капки вода”, той завърши коментара си с думите, че все пак трябва да я похвали за старанието.

Вторият изпълнител в култовото шоу бе актьорът Филип Аврамов-Фицата. Той се вживя до краен предел в ролята на Брайън Джонсън от AC DC. Разбира се това изпълнение нямаше как да остави Фънки безучастен и той подчерта, че нещата вече са други и започват много да му допадат, пише Блиц.

Криско пък успя да взриви публиката на „Като две капки вода”. изпълнението на рапъра, който се бе превъплътил в световната мега звезда Адел, бе повече от брилянтно. Той удря да се справи с голямото предизвикателство, при все че беше видимо раздразнен от това, че точно на него му се падна да влезе в образа на пълничката певица.

Криско изплака, че е бил подложен на голяма „инквизиция” в гримьорната, тъй като са били необходими шест часа усилен труд, за да заприлича на Адел. След като в прав текст заяви, че му се е разказала играта, той подчерта, че вероятно е успял да впечатли публика и жури с грима, защото „тая” е неизпеваема. Всъщност на рапъра наистина не му е било никак леко, след като е трябвало от 70 кг. да тежи 90 на сцената. Докато го приветстваше за изпълнението, Маги Халваджиян заяви, че не е сгрешил в избора си да го покани в шоуто при все че всички му казвали да го остави, защото е рапър, пише pik.bg.