Невена Василева пази горчиви спомени от детството си

Новинарката от Нова тв Невена Василева направи потресаващи разкрития за живота си.

Тя си спомни през сълзи, че първият й спомен от светлия християнски празник Великден, е липсата на баща й. Тя била едва на 3 годинки, когато родителят и заминал да работи в Либия. Оттогава щом се зададе празник, у Невена Василева се загнездва усещането за тъга.

[caption id="attachment_443142" align="alignright" width="300"]Невена Василева пази горчиви спомени от детството си Невена Василева пази горчиви спомени от детството си[/caption]

Въпреки всичко новинарката свързва най-силно Великден с думата „обич”, тъй като три поредни години семейството й посрещало празника извън страната и знае какво е да дойде Великден и да няма аромат. Невена Василева и семейството й изкарвали празника в Триполи.

Тя разказва, че никога няма да забрави първите си дни там, тъй като баща й чакал с нетърпение почивните си дни, за да ги разведе из града. На петата минута, след като Невена Василева и семейството й излезли от затворената кооперация, либийци започнали да ги замерват с камъни, тъй като тя била с тениска и три четвърти панталони и се виждали ръцете и краката й. Невена Василева се изплашила още повече, когато видяла, че баща й лежи на земята, потънал в кръв.

Един от спомените в живота на Невена Василева все още предизвиква горчивина и сълзи в очите й. Това са спомените за детето, което е трябвало да има. Била на 22 години, когато видяла 3-годишната Мария в дом за сираци. Момиченцето просто отишло при нея и й казало, че иска тя да бъде нейната майка. Когато по-късно Невена Василева се връща в дома, готова да я осинови, се оказва, че е закъсняла твърде много. Малката Мария вече била осиновена от семейство от Италия. В този момент тя усетила как душата й се разкъсва от болка.

Новинарката заявява, че ако в живота й се отдаде шанс да срещне отново Мария, няма да позволи този момент да има край, пише pik.bg.