Светлана от „Женени от пръв поглед” рекламира сама продуктите от магазина си за бельо

Нежната половинка от двойката от „Женени от пръв поглед”, която се превърна в любима на зрителите – Светлана, взриви обществото с постъпката си.

Светлана от социалния експеримент, който върви в ефира на Нова тв, си показа прелестите в нета. Донякъде е разбираемо, тъй като чаровницата от „Женени от пръв поглед” има магазин за бельо и по този начин сама прави реклама на продуктите си. Тя позира по сутиен и бикини като прави впечатление, че има съвършено тяло.

[caption id="attachment_443131" align="alignright" width="300"]Светлана от „Женени от пръв поглед” рекламира сама продуктите от магазина си за бельо Светлана от „Женени от пръв поглед” рекламира сама продуктите от магазина си за бельо[/caption]

На сайта на магазина на Светлана от „Женени от пръв поглед”, са качени редица фотоси, на които позира самата тя и то по бельо. Всъщност няма как тялото й да не изглежда в страхотна форма, тъй като както много добре знаем, освен собственик на магазин за бельо, тя е и инструктор по аеробика. Почитателите й обаче определиха част от снимките като доста провокативни. На някои от фотосите, на които представя сутиени с дантела, се вижда повече, отколкото българското общество би могло да понесе. Освен това има и снимки по прашки, пише pik.bg като се позовава на информация на hotzona.bg.

Докато останалите двойки от „Женени от пръв поглед” са раздирани от противоречия и караници, изглежда между Стефан и Светлана цари пълна хармония. В епизода от риалитито, който ще бъде излъчен утре вечер ще видим връщането на двойките от медения месец и избора им на жилище, в което ще живеят заедно. Преди броени дни се понесе мълвата, че най-мразеният от зрители участник в риалитито – Георги се е развел с Гергана. Той е бил засечен с руса дама в столичен магазин, с която се държали за ръце и не се свенили да покажат любовта си. В същото време пък в общественото пространство плъзна слухът, че Антония (половинката на Атанас) вече чака бебе.

Как ще се развият отношенията в трите двойки, предстои да разберем в следващите епизоди, а междувременно зрителите подозират, че всичко е нагласено.