Слави Трифонов е трябвало спешно да отиде на доктор преди няколко денаСчупеният крак на Слави Трифонов му създава проблеми

Слави Трифонов е бил приет по спешност в болница преди няколко дена. Гологлавият водещ е имал сериозен проблем със счупения си крак и се е наложило да влезе за няколко дена в лечебното заведение, където да го оперират, за да извадят единия от титаниевите пирони, с които кракът му беше закрепен след като го счупи преди шест години, точно преди концерта в родния си Плевен.

[caption id="attachment_443133" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов счупи крака си през 2009 година Слави Трифонов счупи крака си през 2009 година[/caption]

Тогава, през 2009 година, Слави пострада при нелеп инцидент в банята на хотела си, докато излизал от помещението, след като си взел душ. Вследствие на лошото падане, Дългия счупи лявата си тазобедрена става и се наложи да го оперират по спешност в плевенската болница "Св. Иван Рилски".

Последвалата операция продължила над три часа, тъй като фрактурата се оказала изключително тежка. За да оправят натрошения крак на звездата, лекарите забили в него цели четири пирона от титан, за да успеят да съберат натрошените му кости.

Напоследък обаче единият от тях взел да му създава сериозни проблеми. Чуждото тяло в крака на учиндолеца се разместило и той започнал да го усеща всеки път, когато става и сяда, което му причинявало сериозна болка.

Заради това той отишъл на доктор, който незабавно насрочил операция, за да извади проблемния пирон, научиха от hotarena.net. Лично шоуменът разказа за перипетиите си в шоуто си, а за да докаже, че думите му са самата истина дори заяви, че ще помоли доктора да му даде извадения пирон, за да може да го покаже на всички зрители.