Яна Маринова изтощава своите ментори до краен предел

Актрисата Яна Маринова докара до лудост менторите в „И аз го мога”.

Тя е на път да се превърне в най-мразения участник и да си навлече омразата както на останалите участници в шоуто, така и на менторите. Причина за това е, че Яна Маринова направо изтощавала екипите до краен предел преди старта на всяко едно от предаванията. Най много от маниакалната й амбиция страдали менторите.

[caption id="attachment_443085" align="alignright" width="300"]Яна Маринова изтощава своите ментори до краен предел Яна Маринова изтощава своите ментори до краен предел[/caption]

Яна Маринова тренира по шест дни в седмицата, при това не само предвидените 2-3 часа, а двойно повече от това, което е планирано по програма. Тя стои едва ли не по цял ден в залата. Често пъти треньорите от „И аз го мога”, които й помагат за подготовката преди всяко от живите предавания, я заварвали много често в залата, а когато си тръгвали, тя оставала, за да продължи да тренира.

Запознати издават, че Яна Маринова е изпълнена с такъв ентусиазъм покрай новите начинания и задачите, които й били поставяни в шоуто „И аз го мога”, че преуморявала своите ментори до краен предел, отбелязва сп. „Блясък”. От Нова тв издават, че често пъти се стигало до там, че я молели за спрат, за да си отдъхнат малко.

Междувременно зрителите се гневят, че тази година в шоуто били напазарувани актриси на килограм и то съвсем на безценица, като се има предвид хонорарите им. Цял куп театрални дами се изявяват като големи звезди в шоуто и всячески се стараят да пленят вниманието на зрителите, за да си осигурят и бъдещи телевизионни изяви.

Повече от очевидно обаче е, че повечето от тях не го правят с професионални качества, а залагат на женските трикове и очебийната голота, която би била много по-подходяща за нощните заведения. Най-доволни от случващото се, са представителите на силния пол, които зяпат в захлас преливащите от деколтетата силикони на Дарина Павлова и Елен Колева, пише pik.bg.