С Ники Михайлов не ни е разделяла жена – твърди Алисия

„Нямам човек до себе си и съм сама. Всяка сутрин се будя сама в леглото, след това отивам да бъда с единствения мъж в живота си – сина ми”. Това откровено признание направи фолкдивата Алисия, която наскоро се раздели с дългогодишния си приятел – Ники Михайлов. Изпълнителката говори пред предаването „Шпионка” на фирмената телевизия „Фен”, което ще бъде излъчено утре вечер, но „България днес” ексклузивно се сдоби с предварителна информация.

[caption id="attachment_442959" align="alignleft" width="300"]Алисия се разделила с Ники Михайлов без драма Алисия се разделила с Ники Михайлов без драма[/caption]

„Когато се разделихме с Николай, бяхме точни и кратки. Не е стояла жена между нас, за да вземем това решение. От моите ръце никой не може да избяга” – коментира Алисия последните драми в интимния си живот. По този начин тя сложи край на спекулациите за това каква е причината за прекратяването на връзката й с Ники Михайлов, който напоследък демонстрира непостоянни изяви на терена. Певицата споделя, че й е омръзнало да чете какви ли не неверни неща по свой адрес. Алисия призна, че не е говорила с детето си за раздялата с вратаря, тъй като е още малко. Малчуганът и вратарят продължавали да поддържат връзка. Певицата разкри още, че не й се е случвало да чупи легло по време на креватни изпълнения. „В България всеки може да си пише каквото си иска, без да му се търси отговорност. Понякога образите, които се създават на популярните личности в страната ни, нямат нищо общо с реалността” – възмутена е една от най-оборотните и хитови изпълнителки в родния попфолк. Алисия направи и откровение относно професията на последните си двама мъже в живота – Ники Михайлов и Валери Божинов. „Не съм била с нито един от двамата, защото са футболисти. Нещата на човек трябва да му се случат” – смята певицата. За характера си фолкпевицата разкри, че е възможно понякога да вбесява хората, без тя да го съзнава, но нея също я вбесяват.