Фики Стораро се задява с Русата Златка, която ходи с ММА боец

Фики Стораро не спира с авантюрите си – научаваме от страниците на „България днес”. „Фикрет, пак ще ядеш бой някъде, не се спря да флиртуваш с жените на хората!” – това е един от най-хитовите коментари в интернет под снимка на Фики Стораро и Русата Златка. На кадъра наследникът на Тони Стораро нежно е хванал ръката на плеймейтката Златка Райкова, по-известна като Русата Златка – отбелязва изданието. Аха да я разцелува мощно пред гостите на пролетния бал „Най-чаровните деца на България”, на който двамата се засякоха. Фики Стораро обаче устоя на нагона, но по време на цялото събитие бе екстремно близо до Русата Златка. Ту позираха на снимка, ту се прегръщаха и постоянно си говориха на ушенце. Подобна близост със сигурност би издразнила ММА боеца Георги, гаджето на силиконовата красавица – коментира изданието.

[caption id="attachment_442955" align="alignleft" width="274"]На бала Фики Стораро позира с Русата Златка и с колежката си Камелия (вдясно) На бала Фики Стораро позира с Русата Златка и с колежката си Камелия (вдясно)[/caption]

И това няма да е първият път, в който Фики Стораро става повод за раздор между известна двойка. Изданието припомня, че преди броени седмици Преслава и Жоро Бирмата си спретнаха чудно меле в столична дискотека. Клюкари видели Фикрет и певицата да се целуват и веднага се обадили на Бирмата. Милионерският наследник пристигнал след няколко минути и полудял от ревност. Инцидентът за Преслава приключи с разбит нос. Само че Бирмата не е тренирал шутове и тупаници, а Георги е! И на Фики ще му е много трудно този път. Междувременно Русата Златка обясни, че с гаджето си още няма да се женят. „Обичам го, но малко ме е страх така официално да се обвързвам. Вижте какво се случи с Николета Лозанова и Валери Божинов – всичко между тях приключи толкова грозно. Ако ми се случи на мен, ще умра от срам” – коментира Златка Райкова. Освен Преслава в обятията на Фики Стораро е попадала и Десислава, чиято половинка също е майстор на бойните изкуства.