Новинарката Виктория Петрова дразни колежките си със скъпи бижута

Водещата на новините на Би Ти Ви Виктория Петрова, която наскоро получи годежен пръстен с диамант, води вечерните емисии с диамантени обеци на ушите – пише „Уикенд”. Колеги на зеленооката красавица разкриха, че откакто се залюби със спортния министър Красен Кралев, новинарката изведнъж започнала да се появява в нюзрума на телевизията с маркови дрехи и скъпарски бижута – отбелява изданието. Заради подмятанията на завистливите си колежки телевизионната звезда сваляла диамантения си годежен пръстен по време на ефир, но пък забравяла да махне луксозните обеци от ушите си, които издайнически блещукали по време на новинарските емисии.

[caption id="attachment_442883" align="alignleft" width="300"]Виктория Петрова се кипри в ефир Виктория Петрова се кипри в ефир[/caption]

„Откакто е с министъра, стандартът й на живот значително скочи. Преди дни дойде в телевизията с рокля на „Живанши”, която струва 3000 евро. Има и нова чанта „Луи Вютон”, която също е няколко хиляди евро” – не спират да я одумват колежките й. Според клюкарите от частния канал, Виктория Петрова получила предложение за брак от Кралев за Свети Валентин. И за двамата това ще бъде втори брак. Първата съпруга на Кралев се казва Жасмина Николова, а преди две години би на крачка от сватба с поппевицата Мария Илиев, която също получи годежен пръстен. Въпреки края на връзката им изпълнителката на „Видимо доволни” се направи на разсеяна и забрави да върне скъпото бижу, което продължава да краси ръката й. Виктория Петрова пък бе омъжена за свой колега. Сватбата й с оператора от Би Ти Ви Драгомир Драганов бе през 2009 г., но бракът им не изтрая дълго. Новинарката и спортния министър са от Варна, като и двамата вече са се представили пред родителите на другия.