Гала е почти милионерка, истината беше разкрита!

С двадесет и две хиляди лева заплата си отива всеки месец водещата на „На кафе” Гала. Парите, които тя прибира в банковата си сметка са доста повече дори и от тези на такава тежка артилерия в Нова телевизия, като Ани Цолова и екранния й партньор Виктор Николаев, както и Ани Салич.

В момента родената в Плевен блондинка е най-високо платената телевизионерка, разкриват източници, близки до медията. Високата заплата й е компенсацията за големия й труд и това, че сутрин трябва рано да бъде на екран. Шефовете са й дали това голямо парично възнаграждение и заради проявената лоялност към тях, защото русокоската е отказала доста примамливи предложения.

[caption id="attachment_442857" align="alignright" width="300"]Гала Гала получава повече дори от Ани Цолова и Ани Салич[/caption]

Гала получила преди известно време трудно устоима оферта за двадесет бона на месец заплата. Тя дошла от конкурентната медия ѝ ТВ7, която искала атрактивната дама да стане част от техния екип. Въпреки че тогава заплатата й в Нова телевизия била само дванадесет бона, бившото момиче на късмета умно отказало съблазнителното предложение.

След което веднага донесло на своите шефове с какви пари я зарибяват от другата телевизия и какви обещания й отправят за кариерен растеж. Водещата на сутрешното ток шоу не забравила да подметне, че ако заслужава за труда, който полага, може да й се увеличи възнаграждението й на месец. А конкуренцията явно добре е проучило пазара и затова решила да „бомбардира” чаровницата с примамливата сума.

Но Гала се оказала хитра и решила да не се лакоми толкова, но пък за сметка на това спечелила още повече. Блондинката получила най-високата заплата в Нова телевизия, както и разнообразни бонуси към нея. Тя получавала пари и за висок рейтинг, повече реклами и предложения за участие в много нови телевизионни проекти.