Диетата с яйца се превърна в истински хит в отслабването!

Уникална диета с яйца смъква до четиринадесет килограма за две седмици. Тези, които препоръчват това диетично чудо са категорични, че при нея не се възвръща старите килограми, няма противния йо-йо ефект. Денят ни трябва да започне при този случай с консумация на много цитрусови плодове. Не се ограничава консумацията на портокали, грейпфрути и други южни дарове.

При тази диета се хапва на едно хранене по едно или две твърдо сварени яйца. Това се прави по три пъти на ден, не повече. Не трябва да има междинни закуски, задължително е да се ограничи консумацията на сол и захар. Диетата е изключително невероятна и наистина скорострелно смъква доста от натрупаните ни в тялото тлъстинки.

[caption id="attachment_442845" align="alignright" width="300"]яйца Сами се уверете в уникалността на режима с яйца[/caption]

Между храненията диетолозите препоръчват да се пие много вода. Ако се чувствате гладни, пийте и зелен чай. Като във всяка една диета, така и при тази с яйцата, изключителна роля има поемането на големи количества вода. Течността трябва да се приема най-малко по осем чаши на ден, дори и повече. Водата е изключително необходима за нашия организъм, тъй като голяма част от него е изградена от течност.

Тя хидратира клетките, очиства ни от токсичните вещества и топи мастните натрупвания. Специалистите съветват как да разберем дали организма ни изпитва нужда от вода. Щом сте дехидратирани, показателно е това, че не знаем какво точно ни се хапва и затова се колебаем в избора си. Всъщност това недоумение трябва да ни подскаже, че имаме нужда от вода и малко сме приели през деня.

При поемането на течността чувството на глад намалява и ние отслабваме и по този начин. Дори и в началото д не сме свикнали да пием редовно вода и това количество ни изглежда страшно много, постепенно ще свикнем и дори ще го превърнем в навик. Само тогава нещата ще си дойдат на място и ние ще почувстваме разтоварване и облекчаване на целия си организъм.