Гери от Женени от пръв поглед била пристрастена към алкохола

След като участниците в Женени от пръв поглед придобиха известност покрай социалния експеримент, наяве започнаха да излизат някои от тъмните страни на миналото им.

Мълвата носи, че Гери от Женени от пръв поглед преди години е имала сериозни проблеми с алкохола и забранените вещества. Според запознати, миналото й е изпълнено с доста пикантни факти. Красивата половинка на IT специалиста Георги е имала доста сериозни проблеми, твърди читател на kliuki.net, пожелал анонимност.

[caption id="attachment_442730" align="alignright" width="300"]Гери от Женени от пръв поглед била пристрастена към алкохола Гери от Женени от пръв поглед била пристрастена към алкохола[/caption]

Според думите му, Гери от Женени от пръв поглед е била пристрастена към чашката и кокаина и не излизала от нощните заведения. Именно тези проблеми се оказали в основата на краха на първия й брак, както и до раздялата й с останалите мъже в живота й след това. Близките на Гери от Женени от пръв поглед не потвърдили в прав текст, че тази информация е достоверна, но пък загатнали, че и да е имало такива проблеми, то тя е успяла да ги преодолее напълно.

За победата й говори и татуировката, която е посветена на побеждаването на зависимостите с помощта на силната вяра. 30-годишната Гери е решена да започне живота си на чисто и това е една от причините да се запише за участие в социалния експеримент Женени от пръв поглед. За нейно съжаление обаче за момента няма кой знае какъв късмет с половинката, отредена й от специалистите в предаването. От самото начало Георги не спира да критикува половинката си и да пуска хапливи забележки по неин адрес.

В снощния епизод на Женени от пръв поглед, всички ние станахме свидетели на краха в отношенията между Гери и Георги. Софтуерният мениджър призна, че има проблем с жените, тъй като не е типичният мъжкар, който може да заговори една жена или пък да я поведе за ръката напред. Той е от мъжете с по-мек характер. Георги посочи този факт като една от причините за неразбирателството му с Гери, тъй като според него тя очевидно има нужда от мъжкар, който да я води.